Saját bloglista

2010. január 1., péntek

Jasper és Bella kapcsolata!!! Kisseb történet

Edward: Bella és Jasper már kb.25 éve eltűntek nem tudunk róluk semmi. Azt sem tudom hogy Bella él-e még vagy meghalt.Alice azóta nem mosolygot mióta Jasper elhagyta őt Bella miatt.Nem nagyon tudom elhinni hogy Jasper és Bella egy párt alkotnának,ez egyszerűen lehetetlen hiszen Bella szeret vagy szeretett de abban biztos vagyok Jasper szívbő szereti Alicet és nem hagyná el Bella miatt.

Bella: Jasperrel már kb. 15 éve vagyunk házasok és van két gyönyörű gyermekünk,Hannah és Anthony akik 2 évesek (ikrek) Nagyon szeretjük őket. Sidnyben lakunk és holnap lessz az első napunk a suliban. Jasperrel egy romantikus éjszakát töltöttünk eggyüt. Reggel pedig boldogan indultunk a suliba. Mikor megérkeztünk mindenki minket bámult.
Kiszáltunk a kocsiból és elindultunk az épület felé,be is mentünk az első óránkra ami Matek volt. Hamar vége lett az első órának és elindultunk a menza fele,és amit ott láttunk na az volt a teljes káosz. A régi családunkból ott voltak testvéreink:Edward,Alice,Rose,Emmett,és egy ismeretlen srác. Ők egyből észre vettek minket és Edward oda jött hozzánk majd megölelt és megcsókolt. Edward hagyd abba mondta Bella.De miért?-kérdezte Edward. Azért mert Bella a feleségem.-mondta Jasper. Nem ezt nem teheted velem Bella.-mondta Edward. Sajnálom de te képes voltál elhagyni Tanya miatt akkor nekem is jogom van a boldogsághoz,és én ezt a boldogságot Jaspernél találtam meg. És teljes szívemből szeretem. Majd ezzel Jasper megfogta Bella kezét és elindultak egy üres aztal felé. Majd ott Jasper megcsókolta Bellát és megölelték egymást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Happy....xD

Nagyon Boldog Szülinapot Robert Pattinsonnak!!!!